You are currently viewing Φιλοξενία τροφίμων Κωνσταντοπουλειου στις Δομές Αστέγων
default

Φιλοξενία τροφίμων Κωνσταντοπουλειου στις Δομές Αστέγων

Πάτρα 11-07-2024

Συνεχίζεται η φιλοξενία τροφίμων του «Κωνσταντοπούλειου» Ευγηρείου  στις Δομές Αστέγων (Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και Υπνωτήριο) τις οποίες λειτουργεί ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ). Μάλιστα στους αρχικά είκοσι (20) φιλοξενούμενους ηλικιωμένους, προστέθηκαν άλλοι εννέα (9) και θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να αποφασιστεί από τους ειδικούς, ότι οι συνθήκες στο κτίριο του «Κωνσταντοπούλειου» είναι κατάλληλες ώστε να επιστρέψουν εκεί, με ασφάλεια.

Το Ευγηρείο εκκενώθηκε, όπως και το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, όταν την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 το μεσημέρι, ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή του Γηροκομειού Πατρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Δομές Αστέγων Δήμου Πατρέων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν

  • κατά τις ώρες 8 πμ – 3 μμ  και 8 μμ – 9 μμ
  • στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307

Σημειώνεται ότι ο ΚΟΔΗΠ λειτουργεί τις εν λόγω Δομές το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας στο πλαίσιο των Πράξεων «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας» και «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο»  που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου / ΕΣΠΑ 2021-2027.