You are currently viewing ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Σήμερα Παρασκευή 4-12-2020, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, η Προϊσταμένη του Τμήματος των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, κα Βανδώρου Βάνα βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά της, από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, κ. Τουλγαρίδη Θεόδωρο.

Οι γνώσεις, η εμπειρία, το κέφι και το μεράκι της, όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν σημαντική ώθηση στο Έργο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Με την ιδιαίτερη ευαισθησία, την ενσυναίσθηση και τις αξίες που τη διακρίνουν έγινε οδηγός, συνεργάτης, οργανωτής και εργάτης.

Κριτής πρώτα απ’ όλα του εαυτού της και της δουλειάς της, δίπλα σε όλους, με άοκνη προσπάθεια να είναι οι Παιδικοί Σταθμοί “μια υπηρεσία που απλώνει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών” και ο Οργανισμός “ένα καράβι βοήθειας και αισιοδοξίας για κάθε λαβωμένο ναυαγό, για κάθε ταξιδιώτη”.

«Η λέξη “Συνταξιοδότηση” ακούγεται παρωχημένη για ένα ανήσυχο και δημιουργικό άτομο όπως η κ. Βανδώρου» τόνισε ο Πρόεδρος κ. Τουλγαρίδης.

Οι Συνάδελφοι και η Διοίκηση του ΚΟΔΗΠ της εύχονται ολόψυχα να βρίσκει πάντα τη χαρά και την ευτυχία σε κάθε νέο της σκαλοπάτι.
Θερμές ευχές και συγχαρητήρια.