You are currently viewing ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ, ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΑΔΕΠ)

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ, ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΑΔΕΠ)

Η μετακόμιση του, από την Κοραή 5 στην Ελευθερίου Βενιζέλου 38 και Σολωμού (Κτίριο πρώην ΑΔΕΠ), ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες και από σήμερα, στο νέο χώρο πλέον, γίνεται η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Μετά και την μεταφορά του Παντοπωλείου, επιτεύχθηκε η συγκέντρωση των υπηρεσιών του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χώρων που ανήκουν στο Δήμο κι ένα εργασιακό περιβάλλον, που είναι σύγχρονο και ασφαλές, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξυπηρετούμενους δημότες μας.

Επίσης ο Δήμος, από τη μεταφορά των γραφείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εξοικονόμησε το ποσό του ενοικίου του κτιρίου που στεγάζονταν τα εν λόγω γραφεία, ύψους 650 ευρώ μηνιαίως, ενώ από την μεταφορά της αποθήκης τροφίμων εξοικονομήθηκε το ποσό των 600 ευρώ που δινόταν μηνιαίως από τον Δήμο, ως ενοίκιο.

Για την συγκεκριμένη μετακόμιση, βοήθησαν εργαζόμενοι του Δήμου, από την Διεύθυνση Καθαριότητας, την Αυτεπιστασία και τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τους οποίους ο ΚΟΔΗΠ, ευχαριστεί θερμά.

Σημειώνεται, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Δομή Συσσιτίων αποτελούν τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών που λειτουργεί ο ΚΟΔΗΠ αξιοποιώντας συναφή κονδύλια μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 και ειδικότερα του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια του Δήμου Πατρέων προς όφελος των ευάλωτων συμπολιτών μας.

espa logo koinwnikes domes