Παρασκευή, 10 20th

Last updateΠαρ, 20 Οκτ 2017 8am

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Tμήμα Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας, διεξάγει προγράμματα αγωγής και προαγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα. Η προαγωγή υγείας στοχεύει, αφενός στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την υιοθέτηση υγιεινών (θετικών) στάσεων και  υμπεριφορών, αφετέρου στην αναβάθμιση του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα "Το σώμα στη τέχνη", Πρόληψη των διαταραχών λήψης τροφής στην εφηβεία.

Διαβάστε περισσότερα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Δήμος Πατρέων και οι Κοινωνικός Οργανισμός επιλέχθηκαν ως εταίρος στην Περιφερειακή Σύμπραξη του Ν. Αχαϊας , από το Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή – ΤΕΒΑ FEAD» να ενισχύσουν στα πλαίσια του προγράμματος  11.845 άτομα.

Συγκεκριμένα για τον Δήμο Πατρέων  και τον  ΚΟΔΗΠ εγκρίθηκαν  6.571 αιτήσεις  που αντιστοιχούν σε 11.845 άτομα.

Ο Δήμος Πατρέων με το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρά τις τεράστιες δυσκολίες  σε προσωπικό γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η  διαδικασία επιλογής των ωφελούμενων από το αρμόδιο Υπουργείο και Δημοσιεύουμε τον κάτωθι επισυναπτόμενους πίνακες εγκριθέντων και απορριφθέντων.

Ο Δικαιούχος θα δει τον  μοναδικό αριθμό της αίτησής του.

Όλοι οι αιτούντες που δεν έχουν επιλεγεί έχουν την δυνατότητα ένστασης. Οι εντάσεις θα γίνονται  καθημερινά από  Πέμπτη 22/10/2015 έως και την Πέμπτη 29/10/2015 εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ώρες  8:30 -14:30 στα παρακάτω γραφεία : Τράπεζα Τροφίμων - Κοραή 5,  Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων -Γούναρη 76 (ισόγειο)

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ανακοινώσεις